4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

4 bin liraya bebek arabası

Bursa'da bir bebek ve çocuk ihtiyaçları mağazasında satılan ABD'den ithal bebek arabası, 4 bin liralık fiyatıyla şaşırtıyor.

Bursa'da kurulu mağazanın satış müdürü Erkan Kızılkaya, mağazalarında yerli ve ithal olmak üzere bebek ve çocuklara yönelik giyimden, bebek arabasına, beşikten, oyuncağa kadar binlerce ürün bulunduğunu söyledi.

MÜŞTERİLER ŞAŞIRIYOR

Her bütçeye hitap edebilecek şekilde kalitesine göre ürün temin ettiklerini vurgulayan Kızılkaya, mağazalarına gelen müşterilerin bazı ürünlerin fiyatını duyduğunda şaşırdığını anlattı.

Kızılkaya, bebek arabasında fiyatların 80 liradan başladığını ve 4 bin liraya kadar çıktığını ifade ederek, şöyle devam etti:

“Özellikle 4 bin liralık ABD'den ithal bebek arabası çok ilgi görüyor, ancak yüksek fiyatı nedeniyle fazla alıcısı olmuyor. ABD'de birçok ünlünün, çocuğunu bu arabayla gezdirdiğini biliyoruz. Bebek arabası 5 parçadan oluşuyor. Arabası, oturma kısmı, ana kucağı, portatif beşik ve yan çantaları bulunuyor. Oturma kısmı, ana kucağı ve beşiği, araba üzerinde 360 derece dönebiliyor. Bu yönüyle anneye büyük kolaylık sağlıyor. Tekerleklerinde sarsıntı önleyici düzenek bulunuyor. Kullanılan bütün malzemeleri en iyi kalitede, bebeğe, diğerlerine göre daha fazla konfor sağlıyor.”

3 TANE SATILDI

Bursa'da söz konusu bebek arabasından bugüne kadar 3 kişinin aldığını belirten Kızılkaya, “Fuarlara gittiğimizde ilgi yoğun oluyor. Düşük ve orta gelirli aileler fiyatı duyunca şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bazılarına göre fiyatı çok yüksek ama bazıları kolaylıkla alabiliyor” dedi.

 

AA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 14:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?