6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

4 mevsim havuz keyfi

OSMANGAZİ'DE DÖRT MEVSİM YÜZME KEYFİ

Osmangazi Belediyespor’a bağlı Yeni Karaman, Soğanlı, Fatih ve Atıcılar yüzme havuzlarında 2010-2011 kış dönemi hazırlıkları tamamlandı.

Sporseverleri 4 mevsim havuz keyfi yaşamaya davet eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’nin sahip olduğu dört yarı olimpik yüzme havuzuyla Bursa’nın spor merkezi haline geldiğine dikkat çekti. Dündar, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için dört büyük havuzumuzda kış dönemi için hazırlıkları tamamladık. Yaz döneminde açık olan havuzlarımızın üstü balon sistemiyle kapatıldı, havuzların suları değiştiriliyor, ilaçlamalar yapılıyor” dedi.

Yaz dönemi boyunca yüzme havuzlarında yaklaşık 12 bin kişiye hizmet verdiklerini açıklayan Dündar, Osmangazi’de yüzme sporunun vatandaş için lüks olmaktan çıkıp ömür boyu sağlıklı kalmak için bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Havuzlardan herkes faydalansın diye özel programlar hazırladıklarının altını çizen Dündar, bu yıl ilk kez ev hanımlarına özel bir uygulama başlattıklarını belirtti.

Dündar, “Havuzlarımızda ev hanımları için özel saat ve ücret uygulaması başlattık. Hanımlar tüm havuzların öğle programlarından 40 TL’lik bir ücret karşılığı faydalanabilecekler. Ayrıca havuzlarımızda üyelerimiz ve sağlık sorunları olanlar için özel ders içeriğinde rehabilitatif programlar düzenledik” dedi.

Yüzme havuzları, kış sezonunda 8 dönemden oluşan eğitim programlarıyla, 06-14 yaş ile yetişkinler olmak üzere iki ayrı grupta hizmet veriyor. 6 – 14 yaş eğitim programları haftada 2 gün olup 4 hafta sürecek. Atıcılar ve Yeni Karaman yüzme havuzlarında hafta içi programlarının ücreti 50 TL hafta sonu 65 TL, Soğanlı ve Fatih Yüzme Havuzlarında ise hafta içi 35 TL, hafta sonu 55 TL. 14 yaş üstü yetişkin eğitim ve serbest programları Yeni Karaman ve Atıcılar’da 80 TL üyelere 70 TL, Soğanlı ve Fatih yüzme havuzlarında ise 65 TL üyelere 55 TL olarak belirlendi. Yüzme sporuyla ilgilenen vatandaşlar 245 45 01, 216 04 52 numaralarından ve www.osmangazibelediyespor.org sitesinden havuz programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler.

OSMANGAZİ'DE DÖRT MEVSİM YÜZME KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 14:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?