6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

45'lik dişi Maradona

45'LİK DİŞİ MARADONA KALECİLERİN KORKULU RÜYASI

Bursa'da, 'Dişi Maradona' lakaplı 45 yaşındaki Semra Akgün, yeşil sahadaki performansıyla kalecilerin korkulu rüyası haline geldi.

Bursa Kent Konseyi Engelliler ve Nilüfer AK Parti Gençlik Kolları, baklavasına maç için bir araya geldi. Burfaş Halı Saha'sında yapılan karşılaşmada, engellilerin kadrosunda yer alan 45 yaşındaki Semra Akgün, yeşil sahada fırtınalar estirdi. Koyu Galatasaraylı olan ve 2 yıldır yeşil sahada ter döken Akgün, erkek rakiplerine maçlarda kök söktürüyor. Futbolun sadece erkeklere mahsus bir spor olmadığını belirten Akgün, top sektirme ve çalımlarıyla kalecilerin korkulu rüyası haline geldi.

Engellilere destek için futbol maçına katıldığını dile getiren Akgün, kendisine takılan 'Dişi Maradona' lakabından memnun olduğunu ifade etti. İlerleyen yaşına rağmen evde oturmak yerine yeşil sahalarda boy gösteren Akgün, futbol oynayarak hayata bağlandığını belirtti. Her hafta engellilerle beraber antrenmanlara katıldığını kaydeden Akgün, "45 yaşındayım. Ama spor yapmak için yaş mühim değil. Futbol benim için bir hobi. Engellilerin arasında olmaktan dolayı mutluyum. Başkanımız davet etti, kırmayıp geldim. İnşallah bu maç engelli arkadaşlarımız için bir ses getirir" dedi.

ENGELLİLER YEŞİL SAHADA

Engellilerin de yeşil sahalarda yer alabileceğini dile getiren Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı İbrahim Sönmez, "Bizler engelli grubu olarak her sosyal camiada boy göstermek istiyoruz. Yaptığımız bu maç bunun bir göstergesidir" diye konuştu.

Nilüfer AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Balı ise, engelli vatandaşların da toplumun bir parçası olduğunu belirterek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

45'LİK DİŞİ MARADONA KALECİLERİN KORKULU RÜYASI
45'LİK DİŞİ MARADONA KALECİLERİN KORKULU RÜYASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 11:35:01
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 15:52:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?