6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

5 bin minibüs incelendi ama ...

BURSA'DA 5 BİN SERVİS MİNİBÜSÜ İNCELENDİ, MİNİK ORHAN'IN KATİLİ HALA YAKALANAMADI

Bursa polisi, yurtta büyüyüp evlatlık verilen 7 yaşındaki Orhan'a çarpan vicdansız minibüs sürücüsünü hala yakalayamadı. Tescil bilgilerinden beyaz renkteki 5 bine yakın servis minibüsünün kaydını çıkaran cinayet masası ve kriminal dedektifleri, sürücüleri sorguya çağırıp araçları incelemesine rağmen vicdansız sürücü yakalanamadı.

Bir yakınlarının taziye evinden dönerken Atıcılar Mahallesi Eğitim Kompleksi önünde yolun karşısına geçmek isteyen Orhan ile yengesi Ayşe Öner'e ters yöne giren bir servis minibüsü çarptı. Baba Yusuf Öner ile kardeşi Nasuh Öner'in son anda kaçarak kurtulduğu kazada ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencisi Orhan Öner hayatını kaybetti.

Orhan Öner'in ölümüne sebep olan minibüs sürücüsünün bulunamaması ailenin acısını bir kat daha artırdı. Kazayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Bursa Emniyet Müdürlüğü, Servis Minibüsçüleri Odası ile irtibata geçerek şehirde hizmet veren beyaz renkli araçları incelemeye aldı. Bursa Servis Araçları Odası da üyelerine mesaj geçerek tüm araçların polisin belirlediği kontrol noktasına gelmesini istedi. Olay yeri uzmanı polisler eşliğinde yapılan çalışmada kaza yerinden alınan parçalar minibüslerle karşılaştırıldı. Yaklaşık 5 bin servis minibüsünün incelenmesine rağmen vicdansız sürücünün izine rastlanmadı.

BURSA'DA 5 BİN SERVİS MİNİBÜSÜ İNCELENDİ, MİNİK ORHAN'IN KATİLİ HALA YAKALANAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 13:32:01
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?