4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

5 dakikada 5 bin TL gitti

Bursa'da yeni açılan bir alışveriş merkezinin önünde park halinde bulunan bir aracın arka camını kıran hırsızlar, 5 dakika içinde otomobilde bulunan 5 bin TL para ve elektronik eşyaları çaldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesindeki Media Mrkt isimli alışveriş merkezine gelen Veysel Kurtulmuş, 16 BUK 05 plakalı aracını park etti.

Kurtulmuş, şarj cihazı almak için alışveriş merkezine girdi. Yaklaşık 5 dakika alışveriş merkezinde kaldığını belirten Kurtulmuş, "Dışarı çıktıktan sonra alışveriş merkezinin kapısının önüne park ettiğim aracımın arka camının kırık olduğunu fark ettim. Hırsızlar arka koltukta bulunan dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı, harici
disk, işle ilgili evraklar ve yaklaşık 5 bin TL'yi çalmış. Alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerini çağırdığımda bana burasının alışveriş merkezine ait olmadığını dolayısıyla yardımcı olamayacaklarını söylediler" iddiasında bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri araç üzerinde parmak izi araması yaparken, alışveriş merkezinin önündeki otoparkta herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığı için hırsızların eşkalleri hakkında bir bilgiye ulaşılamadı. Kurtulmuş, "Böylesine önemli bir yerde güvenlik kamerası bulunmaması çok ilginç. Bugün benim başıma gelen, yarın buraya alışveriş yapmak için gelecek insanların da başına gelebilir" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 12:59:38
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 13:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?