6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

5 saatlik bebeği inşaata attılar

Üzerinde kıyafetleri bile olmayan tuğlaların arasında saklanan bebeği titrerken bulan mahalle sakinleri, "Burada daha önce çocukları köpekler parçaladı. Bu bebeğin de akıbeti aynı olabilirdi" dediler.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Çanak Sokak'ta meydana geldi. Evinin penceresini açan Cemile Demir, bebek ağlama sesi duydu. İlk başta sesin komşularının çocuğundan geldiğini düşünen Demir, ağlamaların devam etmesi üzerine yan taraftaki inşaata gitti.

Merdiven altındaki tuğlaları kaldıran Demir, inşaat işçilerinin kazağına sarılmış yeni doğmuş bir kız bebeği ile karşılaştı. Demir, komşularının yardımı ile bebeği çarşafa sararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ambulansında ilk müdahalesi yapılan bebek, Çekirge Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ağlama sesi duyduğunu belirten Cemile Demir, "İlk başta komşuların çocuklarından birisi sandım. Ama ağlama sesi devam edince gidip baktım ve bebeği gördüm. Yeni doğmuş. Daha göbeği bile duruyordu. Titriyordu ve mosmor olmuştu. Köpekler parçalayabilirdi. Allah korudu. Nasıl insanlar var, anlayamıyorum" dedi.

Polis, bebeğin kim tarafından terk edildiğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 15:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?