6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

500 altın çocuğa 500 altın

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN 500 ALTIN ÇOCUĞA 500 ALTIN

Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.

“500 Altın Çocuğa 500 Altın” ödül programının bu yıl dördüncüsü düzenlenecek. Eğitim Bir-Sen’in Türkiye’de yer alan 96 şubesinden sadece Bursa Şubesi’nin gerçekleştirdiği “500 Altın Çocuğa 500 Altın” ödül programıyla başarılı öğrencilerin teşvik edilmesi hedefleniyor.

Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, geleneksel hale getirdikleri bu kampanyayla başarılı çocukları teşvik etme gayreti içinde olduklarını söyledi. Geçen yılki kampanya üç merkez ilçeyi kapsarken, bu sene Kestel, Gürsü, Mudanya, Gemlik, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer olmak üzere yedi merkez ilçedeki öğrencilerin ödüllendirileceğini bildiren Şeker, “Çocuklarımızın başarılı olması demek, bu şehrin, bu ülkenin başarılı olması demek. Marifet iltifata tabidir sözünden hareketle başarılı çocuklarımızı ödüllendiriyoruz. Bu yıl düzenlenen kampanyada Türkiye’yi ulusal ve uluslar arası arenada temsil etmiş ve dereceye girmiş öğrencilerimizi de ödüllendireceğiz” diye konuştu.

Şeker, ödüllendirilecek öğrencilerin okul müdürleri tarafından belirlendiğini, dağıtılacak altınların da hayırsever vatandaşların katkılarıyla verileceğinin altını çizdi.

Ödül töreni Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun da iştirakiyle 25 Mayısta Tayyare Kültür Merkezi’nde yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 13:27:01
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 10:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?