1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

500 YTL için intihara kalkıştı

İnegöl İlçesi'nde bir işçi, işvereninden 500 YTL alacağı için intihar etmek istedi. 

Geçtiğimiz cumartesi günü saat 20.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi Karamehmet Akaryakıt İstasyonu mevkiinde meydana gelen olayda, 6 katlı binanın çatısına çıkan 30 yaşındaki Mustafa Karaca, kendisini aşağıya atmak istedi. Mobilya Sanayi Bölgesi'nde bir imalathanede çalıştığını söyleyen Mustafa Karaca, işvereni olan Nizamettin S. isimli şahıstan 3 haftalık alacağı olan 500 YTL'yi almadığını dile getirdi. İntihar etmek isteyen Mustafa Karaca, çevrede telaşlı ve korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. 

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri, Ankara Caddesi'ni araç trafiğine kapatırken, 112 Acil Servis ambulansı da olay yerinde bekletildi. 

Kısa sürede olay yerine ulaşan İtfaiye ekipleri, atlama yatağını şişirerek gerekli önlemleri aldı. Bir yandan Emniyet ekipleri, bir yandan çevrede toplanan vatandaşlar, 500 YTL için intihar etmek isteyen Mustafa Karaca'yı ikna etmeye çalıştı. Osmanbey Caddesi mobilyacı esnaflarından özel mobilya firmasının sahibi Necati Taç, "Ne kadar alacağın varsa, ben vereceğim. Ayrıca sana gereken her türlü yardımı da yapacağım" diyerek ^şahsı oyaladı. Bu sırada şahsac arkadan yaklaşan Emniyet görevlileri, Mustafa Karaca'nın boş anından yararlanarak onu yakaladı ve atlamasına engel oldu. Çatıdaki mücadele sırasında fenalık geçiren Mustafa Karaca, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. 

Acil Servis'teki müdahalenin ardından taburcu edilen Mustafa Karaca, Emniyet'teki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
,
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2006 Pazar 17:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?