3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

6 aydır aranan gasp zanlısı yakalandı

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtıp girdiği evdeki müştekinin el ve ayaklarını bağlayarak, para ve ziynet eşyası gasp ettiği iddiasıyla hakkında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polisin gerçekleştirdiği operasyonda yakalandı. İnfaz polisi tarafından, 15 ayrı suçtan kaydı olduğu belirtilen şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, 5 yıl önce kendisini polis olarak tanıtıp girdiği evdeki müştekinin el ve ayaklarını bağladıktan sonra para ve ziynet eşyası gasp etmekle suçlanan Mehmet T. (51) hakkında verilen 16 yıl 8 aylık hapis cezasını Yargıtay, 6 ay önce onayladı. Bunun üzerine İnfaz Masası ekipleri, şüphelinin yakalanması için alarma geçti. Şahsın suç ortaklarından yola çıkan polis, aranan Mehmet T.'yi Gemlik ilçesinde gözaltına aldı. 

Şehirde 6 aydır aranan ve 15 ayrı suçtan kaydı bulunduğu iddia edilen zanlı, infaz ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Evli ve 4 çocuk babası olduğu belirtilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 18:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?