6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

6 bin liralık terlik!

KADINLAR ALTIN TERLİĞE UZAKTAN BAKIYOR

Bursa'da bir kuyumcuda satılan altın terlik göz kamaştırıyor. Tabanı hariç kemer ve bilekliği 14 ayar altından imal edilen terlikte 90 gram altın bulunuyor. Kadınların vitrinde seyretmekle yetindiği terlik 6 bin liradan müşteri bekliyor.

Bursa Kapalıçarşı'da sarraflık yapan Fadıl Akça, şimdiye kadar bir adet altın terlik sattıklarını söyledi. Akça, terliğin tabanı hariç kemer ve bilekliğinin 90 gram altından yapıldığını belirtti. 14 ayar altından imal edilen terliğin satış fiyatının 6 bin lira olduğunu kaydeden Akça, bunun bir arz-talep meselesi olduğunu ifade etti. Akça, ''Mali durumu uygun olan müşteriler bu tarz ürünlere rağbet gösteriyor. Daha önce altın terlikten bir adet sattık'' dedi.

Kuyumcu vitrininde teşhir edilen altın terliği seyretmekle yetinen kadınlar ise, ''Biz 100 liralık yüzüğe de razıyız. Onu bile alacak durumumuz yok. Kaldı ki 6 bin liraya insanlar ev kuruyor'' şeklinde konuştular.

Bazı vatandaşlar ise vitrinde gördükleri terliğin satılmak için değil süs olarak konulduğunu zannediyor. Bir kadın, ''Bence bu bir vitrin süsü, kimsenin giyeceğini zannetmiyorum. Bu zamanda altın terlik giyen olur mu?'' dedi.

Bir vatandaş da günümüzde insanların karnını doyurmakta bile zorlandığını belirterek, ''Bu terliği giymek için insanda vicdan olmaması lazım. Ben bu terliği giyersem bana bir şey kazandırmaz ancak birinin karnını doyurursam çok şey kazanırım'' dedi.

KADINLAR ALTIN TERLİĞE UZAKTAN BAKIYOR
KADINLAR ALTIN TERLİĞE UZAKTAN BAKIYOR
KADINLAR ALTIN TERLİĞE UZAKTAN BAKIYOR
KADINLAR ALTIN TERLİĞE UZAKTAN BAKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 13:47:04
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 15:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?