2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

6 Katlı bina boşaltıldı

Bursa'da 6 katlı bir apartman, göçük ihtimaline karşı tahliye edildi. Bina sakinleri geceyi sokakta geçirirken, binanın durumunun belediyenin teknik ekibinin incelemesinden sonra netleşeceği bildirildi. 

Alınan bilgiye göre, Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi Işık Sokak'ta Adem Işık'a ait 6 katlı apartmanda oturan vatandaşlar, saat 22.00 sıralarında kolonlardan gürültü geldiği yönünde itfaiye ve polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine sevk edilen ekipler, 5 dairedeki çok sayıda kişiyi hemen tahliye etti. Binanın zemin katında bir fırın için inşaat çalışması yapıldığı belirtilirken, belediyenin teknik ekiplerinin inceleme yapacağı bildirildi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine geldiklerini ve tahliye çalışması yaptıklarını belirterek, "Uzman ekipleri bekliyoruz. Verilecek karara göre binadaki tehlikenin durumunu öğreneceğiz" dedi.
Vatandaşlar ise, meraklı ve endişeli bir şekilde etrafı şeritle çevrilen binanın önünde beklediler. Vatandaşlar, binanın kolonlarından ses geldiğini söylediler
iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 10:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?