3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

6 talihli Bursagaz'dan kombi kazandı

Bursagaz’ın tesisat dönüşümünü yaptıranlara her ay çekilişle Airfel kombi armağan ettiği “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”nın Ekim ayı talihlileri noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Bursagaz’ın kombi kazanma fırsatı Kasım ayında da devam ediyor.

Tesisat dönüşümü yaptırarak en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya başlayanlar için Bursagaz tarafından başlatuılan “Kombili Kampanya” devam ediyor. Bursagaz, Airfel kombi armağan ettiği “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”nın Ekim ayı talihlilerini noter huzurunda yapılan çekilişle belirledi.

Bursagaz’ın “Bursagaz’dan Kombili Kampanya”sında tesisat dönüşümünü yaptıran doğalgaz abonelerine çekilişle Ağustos ayında 12 Airfel kombi, Eylül ayında 8 Airfel kombi armağan etmişti. Bursagaz Ekim ayında armağan edeceği 6 Airfel kombinin talihlilerini belirlemek için dün noter huzurunda çekiliş düzenledi.

Kampanyanın tesisat dönüşümünü yaptıran 7 bin 215 kişi arasında Bursa 21. Noteri Haydar Dedebağı ve Bursa Milli Piyango Şube Müdür Vekili Mustafa Bülbül huzurunda yapılan çekilişle belirlenen Ekim ayı talihlileri şu isimler:
Metin Bilman, Burcu Yılmaz, Ziya Bakacaklı, Osman Ertaş, Cavale Fidan, Mehmet Güler Bursagaz Pazarlama ve Satış Müdürü Bülent Şen, tesisat dönüşümü kampanyalarında kombi kazanma şansının devam ettiğini belirterek, Bursalılar’ı tesisat dönüşümlerini yaptırmaya ve en ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt doğalgazı kullanmaya davet etti. Kış aylarında tesisat dönüşümünde büyük yoğunluk yaşandığını hatırlatan Şen, bu yoğunluğun azaltılması için Bursalılar’dan kış aylarını beklemeden tesisat dönüşümlerini yaptırmalarını istedi.

Bursagaz’ın kombili tesisat dönüşümü kampanyası Kasım ayında da devam edecek. Kampanyanın son ayı olan Kasım ayında da tesisat dönüşümünü yaptıranlar arasından 4 şanslı Bursagaz abonesi Airfel kombi kazanacak.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 13:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?