6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

60 metrelik uçuruma yuvarlandı

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, 60 metrelik uçurumdan düşen hafif ticari aracın sürücüsü 31 yaşındaki Kadir Kubulay kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Orhangazi Taş Ocakları mevkii Seyir Terası yakınlarında meydana geldi. Özel bir firmada kepçe operatörü Kadir Kubulay hafriyat yüklediği kamyonun yükünü boşaltamadığını haber alınca hafif ticari araca binerek yola çıktı. Seyir Terası yönünden Hürriyet Mahallesi’ne doğru giden Kadir Kubulay yönetimindeki 16 ZM 364 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle virajda kontrolden çıktı. Takla atmaya başlayan araç, yaklaşık 50 metre sonra eski bir taş ocağına nedeniyle oluşan 60 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Parçalanan hafif ticari araçta bulunan Kadir Kubulay’a ilk müdahaleyi zeytin toplayan işçiler yaptı. Polis ve 112 acil Servis ekipleri kaza yerini bulmakta güçlük çekti. Kazadan sonra şuuru kapalı talihsiz sürücü Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Kadir Kubulay doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk sahibi olduğu belirlenen Kadir Kubulay’ın ölümü birlikte çalıştığı iş arkadaşları ve ailesini gözyaşlarına boğdu. Kadir Kubulay’ın cesedi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturmaya başladı.

 

...
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2012 Pazar 16:30:33
Güncelleme :5 Şubat 2012 Pazar 17:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?