4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

7 aracı haşat etti

Bursa'da freni patlayan tanker, sokakta park eden araçlara çarparak durabildi. Facianın eşiğinden dönülen kazada park halindeki 7 otomobil hasar gördü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi, Çekirge Caddesi Hamam Sokak'ta meydana geldi. Uludağ yolundan Çekirge Meydanı'na doğru yokuş aşağı inen Şaban B. (36) idaresindeki 16 AV 676 plakalı tankerin freni patladı. Boş tanker, yol kenarında park halinde bulunan 7 otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrası bazı otomobiller ters dönerken, şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Kazanın ardından mahalle sakinleri, yolun dar olduğunu ve binaların yolu işgal ettiğini söyledi. Mahalle sakinlerinden Bahri Kemerdere, "Ben fırından ekmek alıp çıkıyordum. Bu sırada bir kamyonun korna çalarak hızla aşağı indiğini gördüm. Tankerin freni patlamış olacak ki, yol kenarına park eden araçlara çarparak durabildi. Ancak ilk çarptığı araç devrildi ve aracın içinde bulunan bir kişi yaralandı. Buranın yolu çok dar ve yokuş aşağı olduğu için bazı tehlikelere yol açıyor. Geçen ay da burada bir minibüs içindeki yolcularla birlikte direğe çarparak durabildi. Burada çocuklarımız oynuyor. Güvenliğimiz yok" dedi.
Kazanın ardından bazı vatandaşlar olayın şokunu atlatamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 14:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?