6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

7 yaşındaki çocuğa akıl almaz vahşet

ÖLÜME ATILAN KÜÇÜK BARAN HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bıçaklanıp, kafası ezilerek köprü altında ölüme terk edilen 7 yaşındaki Baran Ekinci, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Oğlunun kendisinden izin alarak dışarıya çıktığını belirten acılı baba, "Düşmanımız yok" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi'nde Ayten ve Fuat Ekinci çiftinin çocukları 7 yaşındaki Baran Ekinci, iddiaya göre dün sabah ödevini yapıp babasından izin alarak arkadaşlarıyla oynamak dışarıya çıktı. Bir süre sonra ortadan kaybolan Baran evlerine 15 kilometre uzaklıktaki Karadere Köprüsü'nün kenarında köylüler tarafından yaralı ve baygın olarak bulundu. Olay yerine gelen jandarma, kolunda kırıklar, kafasında kesici aletlerle kesikler, vücudunda ise taş ile ezilmeler bulunan çocuğu ambulansla önce

İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirdi. Durumu ağır olan çocuk, daha sonra Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma çocuğun ailesine, olay yerinde çektiği fotoğrafları Huzur Mahallesi'nde oturan ailelere göstererek ulaştı. Çocuğun yaralı fotoğraflarını aileye gösteren jandarma kimliğini tespit etti. Jandarma ölmesi için dere kenarına bırakılan Baran'ı bu duruma getiren kişi veya kişileri bulmak için üç ayrı özel ekip kurdu. Akli dengesi yerinde olmayan bir kişiyi gözaltına alan jandarma, şahsı savcılığın talimatıyla serbest bıraktı.

"ALLAH ÇOCUĞUMU BANA BU HASTANEDE NASİP ETTİ"

Kimseyle bir husumetlerinin olmadığını söyleyen baba Fuat Ekinci, "Yavrum bu hastanede doğmuştu, hayatını kaybederse gene bu hastanede olacak. Allah'a şükür ediyoruz. 'Baba ben sıkıldım' dedi. İzin verdim. Öğleden sonra eşimi aradım olayı bana anlattılar. Ben hemen işimi bıraktım evime geldim. Kapıda jandarmaları görünce çocuğum olduğunu anladım. Herhangi bir düşmanımız yok. Kimseyle bir husumetimiz yok. Yalnız başına oraya gidemez. Bulunduğu yer çok uzak" dedi.

Çekirge Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne tedavi altında tutulan Baran Ekinci'nin kafatasının kırık, başında kesiler, vücudunda ise taşla vurma neticesi ezik ve kırıklar tespit edildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?