3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

70 TL gasp edip, harçlık verdiler

Kız arkadaşını görmek için Bolu'dan Bursa'ya gelen gencin 70 TL ve cep telefonunu gasp eden ve harçlık olsun diye 20 TL'sini geri veren 7 kişi yakalandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bolu'dan kız arkadaşını görmek için Bursa'ya gelen Ahmet T. (20), kız arkadaşını gördükten sonra geri dönmek için otobüse binmek istedi.

Ancak gece saatlerinde otobüs bulamayan Ahmet T., Ulus Mahallesi'nde bulunan Meşeli Parkı'nda beklemeye başladı. Bu sırada parka gelen 7 kişi, gencin zorla cep telefonunu gasp etti. Zanlılardan ikisi parktan ayrılırken, kalan 5 kişi Ahmet T.'yi şeftali bahçesine götürdü.

Zanlı K.Ö. (19), burada bıçak çekerek, şahsın ikinci cep telefonunu ve cebindeki 70 TL'yi zorla aldı. Gaspçılar, 20 TL'yi harçlık olsun diye mağdura geri vererek olay yerinden kaçtı.
 

Hemen Yavuzselim Polis Merkezi'ne giden Ahmet T., başından geçenleri anlatarak şikayetçi oldu. Polis, zanlılar K.Ö., Ü.S. (19), E.G. (34), İ.S. (24), S.D. (20) ve yaşı küçük 2 kişiyi yakaladı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi tamamlanan zanlılar, mahkemeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 11:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?