2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

8 bin öğrenciye fırça ve diş macunu

8 BİN ÖĞRENCİYE FIRÇA VE DİŞ MACUNU DAĞITILDI

Bursa Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) ortaklığı ile gerçekleştirilen ”Beyaz Diş Ülkesi” tiyatro oyununu 8 bin öğrenci izledi. 4 gün boyunca sahnelenen oyuna sponsor olan PERDER, 8 bin öğrenciye diş macunu ve fırça dağıttı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Perder Bursa Şubesi ortaklığı ile gerçekleştirilen ve Rağmen Tiyatrosu tarafından sahneye konan ”Beyaz Diş Ülkesi” tiyatro oyununda, ağız ve diş sağlığının erken yaştan itibaren çocuklara kazandırılması hedefleniyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 4 gün sahnelenen ”Beyaz Diş Ülkesi” oyununu, Yıldırım ilçesindeki 16 ilköğretim okulundan yaklaşık 8 bin öğrenci seyretti. PERDER Bursa Şubesi 4 gün boyunca yaklaşık 8 bin öğrenciye oyun sonunda diş macunu ve fırça ile çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim Özhan, “Diş fırçalama alışkanlığının erken yaşlarda çocuklara aşılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu proje Bursa PERDER üyeleri olarak katkı koymaktan mutluluk duyduk” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 13:36:04
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 13:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?