2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

82'lik dedenin aşk cinayeti

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 6 çocuk, 5 torun sahibi 82 yaşındaki Ali Yeşil, iddiaya göre evlenme teklifini kabul etmeyen kendisiyle aynı evde kalan bakıcısı 50 yaşındaki Aysel İleri’yi yatağında uyurken av tüfeği ile öldürüp, aynı tüfekle intihar etti.

Gemlik ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi Papatya Sokak’taki iki katlı müstakil evde oturan ve çocuklarının tüm ısrarına rağmen yalnız yaşamayı tercih eden Ali Yeşil, iki hafta önce bakıcılığını yapması için başından 3 evlilik geçen 2 çocuk annesi Aysel İleri ile anlaştı. Ali Yeşil'in yemeğini yapıp, evini temizlemek için anlaşan Aysel İleri, aynı eve yerleşti. Bugün sabah saatlerinde yatağından kalkan Ali Yeşil, iddiaya göre diğer odada uyuyan Aysel İleri’nin sırtına tüfekle bir el ateş etti. Kanlar içinde kalan kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, Ali Yeşil daha sonra aynı tüfeği çenesine dayayıp, ayağıyla tetiğe dokunarak ateşledi. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine eve gelen polis, Yeşil ve İleri’nin kanlar içindeki cansız bedenleri ile karşılaştı.

EVLENMEK İSTEMİŞ

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Ali Yeşil’in, evin tapusunun yarısını vermek kaydıyla Aysel İleri ile evlenmek istediği, ancak kadının bu teklifi kabul etmediği öne sürüldü. İleri ve Yeşil’in cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya Gemlik Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.



DHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 18:35:17
Güncelleme :11 Temmuz 2007 Çarşamba 18:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?