2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ablasını döven eniştesini vurdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir genç, ablasını dövdüğü gerekçesiyle konuşmaya gittiği eniştesini 4 el ateş ederek ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt beldesinde ikamet eden 23 yaşındaki Ercan A. ile eşi arasında sorunlar yaşanmaya başladı. Aile arasında çıkan tartışmalar üzerine babasının evine geri dönen Hatice A., bir süre sonra yeniden eşinin yanına döndü. Ancak eşler arasındaki tartışmalar yeniden yaşanmaya başlandı.

İddiaya göre Ercan A. tartışma sırasında eşini dövünce, eşi Hatice A. tekrar babasının evine döndü. Eşinden ayrı yaşayan Ercan A., bir hafta önce kayınbabasının evine giderek eşinin yanında bulunan 4 yaşındaki çocuklarını yanına aldı. Ercan A., bunun üzerine eşinin kardeşleri tarafından sürekli rahatsız edilmeye başlandı.

Hatice A.'nın kardeşi Habib Ç. eniştesi ile ablası arasındaki sorunları konuşmak için dün akşam, diğer eniştesi ile birlikte Alanyurt beldesine gitti. Alanyurt Belediye meydanındaki bir kahvehanede bir araya gelen ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, Habib Ç. yanında taşıdığı silahını çekerek eniştesi Ercan A'ya dört el ateş etti. Kayınbiraderinin silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Ercan A. ambulansla önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne ardından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaydan sonra firar eden Habib Ç. jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 15:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?