2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Acı haberi alan olay yerine koştu

ACI HABERİ ALAN GEDİK'IN ARKADAŞLARI OLAY YERİNE KOŞTU

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir restoranda Eskişehirspor-Trabzonspor maçını izleyen eski Bursa Milletvekili Mehmet Gedik, maçın sonunda çıkan tartışmada tabancayla vurularak öldürüldü. Gedik'in ölüm haberini alan arkadaşları ise olayın meydana geldiği restorana koştu.

Sahil boyundaki bir restoranda maç izleyen 58 yaşındaki Mehmet Gedik ile yan masada oturan Mehmet Akif Ş. isimli kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Akif Ş., silahla Mehmet Gedik'i vurdu. Vücuduna 5 kurşun isabet eden 2 çocuk babası Gedik, olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı ise gözaltına alındı.

Gedik'in ölüm haberini alan arkadaşları olay yerine akın etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çok sevdiği arkadaşını çıkan gereksiz bir tartışma yüzünden kaybettiklerini ifade ederek, "Türkiye ve Bursa'ya bir siyasi olarak çok hizmetleri oldu. Sözün bittiği yerdeyiz ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzüldüm. Bursa'ya hizmetleri olan mert, dost ve güzel bir insandı. Allah rahmet etsin ve mekanı cennet olsun. Tabi çok hatıralarımız oldu, çok şeyler yaşadık siyasette. Menfur bir olay bir, anlık bir sinirin kurbanı oldu" dedi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye başkanı Sadi Kurtulan'da olayı haber alır almaz Mudanya'ya geldi. Kurtulan, "Memleket çok büyük bir dostunu kaybetti" dedi.

Gedik'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ACI HABERİ ALAN GEDİK'IN ARKADAŞLARI OLAY YERİNE KOŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 09:24:03
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 14:11:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?