4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Acılı babaya icra şoku

Bursa'da balici olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gencin acılı ailesi, Uludağ Üniversitesi'nden gönderilen icra kararı ile yıkıldı.

Oğlunun ameliyat masrafları için kendisinden 11 bin 227 TL istenmesine tepki gösteren acılı baba, bu parayı ödeyecek durumunun olmadığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, 28 Aralık 2008 tarihinde Esentepe Metro istasyonu yakınlarından yan bakma meselesi yüzünden tartıştığı 19 yaşındaki M.S.S tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki Gökhan Elverdi 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Elverdi, 3 saat süren ameliyata rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

7 çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Gökhan'ın acısını unutamayan babaya bir darbe de Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden geldi. Ameliyata alınan oğlunun masrafları için 9 bin 550 TL'lik senedi imzalayan Mehmet Ali Elverdi hakkında 13. İcra Müdürlüğü tarafından 11 bin 227 TL'lik icra takibi başlatıldı.

İşsiz olduğunu ve kirada oturduğunu söyleyen acılı baba Elverdi, "Oğlumun balici olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından öldürmesini hala kabullenmeden gelen icra kararı sonrasında ne yapacağımı şaşırdım. 6 çocuğuma zor bakıyorum. Bu parayı nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum" dedi.

Bursa 13. İcra Müdürlüğü tarafından icra makbuzu gönderilen Baba,"Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından olay gecesi düzenlenen 9 bin 550 TL senet icra masrafları ile birlikte 11 bin 227 TL olarak bizden isteniyor. Benim bu parayı ödeyecek ne imkanım ne de durumum var. Gerekirse oğlum için cezaevine bile girmeye razıyım. Devletin bize sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.49.58.xxx Tarih : 8.03.2009 16:01:13

TÜRKIYEDE PARA HER SEYDEN DAHA ÖNEMLI .PARAN VARSA HER SEYSIN YOKSA DA SEFILSIN .NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE . ATAMIZ BU DURUMU GÖRSE ACABA NE YAPARDI. YORUM SIZLERIN