4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Adaylara davullu-zurnalı karşılama

Demokrat Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş, Bahar Mahallesi’nde binin üzerinde vatandaş tarafından davul zurnayla karşılandı. Şahin’e sevgi gösterilerinde bulunan mahalleli, meydanı adeta şölen alanına çevirdi. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Şahin, haksızlık ve vefasızlık yapanları Bursalıların sandığa gömeceğini söyledi.

Yerel seçimleri günler kala propaganda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bahar Mahallesi’nde partisi tarafından düzenlenen nokta mitinginde bini aşkın vatandaşa seslendi. DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı mitingde konuşan başkan Şahin, 5 yılda devrim niteliğinde hizmetler gerçekleştirerek, adeta Bursa’nın makus talihini değiştirdiklerini kaydetti.

“Hikmet Şahin’e oy vermek demek hizmete oy vermek demektir” diyen Başkan Şahin, Merinospark’tan kavşaklara, Nilüfer Vadisi’nden feribot iskelesine kadar Bursa’ya vizyon projeler kazandırdıklarını, yeni dönemde de Bursalılara layık hizmetleri yapmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Demokrat Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş da yaptığı konuşmada sorunları çok yakından bildiğini belirterek, sorunları çözmek için görev talep ettiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 16:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?