4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Adaylığım söz konusu olamaz'

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, Bursaspor Başkanlığı için aday olduğu ve liste çalışması yaptığı şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, "Uzun yıllardır Bursaspor'un ilk defa yakaladığı bu başarısını gölgelemek isteyenler var. Benim Bursaspor'un başarısından başka hiç bir gayem yoktur" dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, hakkında Bursaspor'a başkan olduğu ve bu yönde liste çalışmalarına başladığı şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Mevcut yönetimin işbaşında olduğunu ifade eden Çelik, "Ben bu yönetimde ikinci başkanım. Yönetim kararı olmadan benim yönetim dışında herhangi bir adaylığım söz konusu olamaz. Şu anda takımımız UEFA Kupası için yarışmaktadır. Bu hedefi yakalamak için yönetim olarak elimizden gelen tüm gayreti sarf etmekteyiz. Bu aşamada çıkan bu haberler beni yıpratmak için yazılan şeylerdir" diye konuştu.

Kamuoyunun dikkatini bu noktaya çekmek istediğini kaydeden Başkan Çelik, "Uzun yıllardın Bursaspor ilk defa yaşadığı bu başarıyı gölgelemek isteyen bazı guruplar var. Bunların maksatları bellidir. Benim Bursaspor'un başarısından başka hiç bir düşüncem olmadı, olamaz. Bunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 10:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?