4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Adile Naşit Tiyatrosu sezonu kapattı

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, 2008-2009 tiyatro dönemini kapattı.

Düzenlediği şenliklerle adından söz ettiren Yıldırım Belediyesi, özellikle çocuklara yönelik sahnelediği tiyatro oyunları, filmler, sanat günlerinin yanı sıra, büyüklere yönelik eğitici seminerler ve tiyatro oyunları ile Yıldırımlıların gönlünü kazandı.
Bu hafta sonu ‘Masaldan Masala’ isimli tiyatro oyunu ile sezonu bitiren Adile Naşit Tiyatrosu, çok çeşitli organizasyonlara imza attı.

Şenliklerin birini bitirmeden diğerini başlatan Adile Naşit Tiyatrosu, tiyatro dönemi boyunca her gününü dolu dolu geçirdi. Bu dönem ilçe sınırlarını da aşarak Nilüfer, Osmangazi, Gürsu, Bilecik, Bolu,Yenişehir ve Orhangazi'den bir çok okulu konuk eden Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, sanatseverleri kültür sanata doyurdu. Tahsis ettiği otobüslerle öğrencileri okullarından alıp tesislerinde ücretsiz olarak kültür sanat faaliyetlerinden faydalandıran Adile Naşit Tiyatrosu, örnek bir tutum sergiledi.

Yaz aylarında da çeşitli şenlikler düzenleyeceklerini belirten Adile Naşit Tiyatrosu Müdürü Engin Dörtkardeş sanatseverlere kültür sanat dolu bir yaz diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 13:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?