3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Adliye çalışanları sahada ter döktü

Bursa'da adliye çalışanlarının halı saha futbol turnuvasında katiplerin oluşturduğu takım şampiyon olurken, final maçında sakatlanan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı'na ilk müdahaleyi Adli Tıp Kurumu doktoru takım arkadaşı yaptı.

Adliye çalışanları arasındaki sosyal etkileşimi artırmak için düzenlenen halı saha futbol turnuvası kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. 8 takımın katılımıyla 1 ay süren turnuvanın ardından, Başsavcı Ahmet Er'in kaptanlığını yaptığı Adliye takımı ile Sosyal Hizmetler Kurumu'nda yetiştikten sonra adliyede çalışmaya başlayan katiplerin oluşturduğu SHÇK takımı finalde karşı karşıya geldi.

Başa baş mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Rıza Bir sakatlandı. Tecrübeli hakime ilk müdahaleyi yine takım arkadaşı olan Adli Tıp Kurumu Doktoru Okan Akan yaptı. Sakatlığı sebebiyle takımını finalde yalnız bırakmak zorunda kalan hakim Bir, "Sakatlığım sebebiyle bir süre duruşmalardan da uzak kalacağım" diyerek espri yaptı.
Zorlu mücadelenin ardından SHÇEK takımı Adliye'yi 3-2'lik skorla geçerek şampiyon oldu. Başsavcı Ahmet Er'in takımı ikinci olurken, üçüncü sırayı Yenişehir-İznik karması takımı aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?