5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Adliyede arbede: 3 yaralı

Bursa Adliyesi’nde çıkan arbedede 3 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, 7 ay önce Hakan ve Halime Kara çifti, tehdit edildiklerini ileri sürerek, kayınvalidesinin uzaktan akrabası olan Sevgin Kahraman hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan "hakaret" davasının görülmesine bugün devam edildi. Duruşma sırasında sinirlerine hakim olamayan müşteki Halime Kara’nın (21) annesi Fatma Çetin ve akrabası Sevgin Kahraman’a laf atması üzerine gerginlik yaşandı.

Duruşma çıkışı münakaşa büyüyünce iki taraf arasında çıkan kavgada yumruklar konuştu.
Darp edilen oğlu Sevgin Kahraman’ın bayıldığını gören anne Lütfiye Kahraman, "Asın bunları. Gül gibi oğlumu ne hale getirdiler. Hem suçlular, hem güçlüler. Hem oğluma iftira attılar, hem de bu hale getirdiler" diyerek, yerde yatan oğlunun başında gözyaşı döktü.

Sevgin Kahraman ile darp edilen Hafize Vatansever (64) ve Hasan Uyanık (47) için ambulans çağrıldı. Yerde yatan Sevgin Kahraman’a ilk müdahale adliye doktoru tarafından yapılırken, daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri 3 yaralıyı muayene etti. Tutuksuz sanık Sevgin Kahraman ve gider yaralılar, kafalarına aldıkları darbeler sebebiyle Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olaylara müdahale eden adliye polisi, Mehmet Kara ile oğulları Hakan ve Hasan Kara’yı gözaltına aldı. Şüpheliler, ifadelerinin alınması için Muammer Sencer Polis Karakolu’na sevk edildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 15:47:31
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 12:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?