4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Adliyede intihar girişimi

NAFAKA YATIRMAK İÇİN GELDİĞİ ADLİYEDE İNTİHARA KALKIŞTI

Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kalan emekli şoför, nafaka yatırmak için koltuk değnekleriyle geldiği adliyede intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre 67 yaşındaki Güven Saygıdeğer, ikinci eşine olan aylık 125 TL'lik nafakasını ödemek için sabah saatlerinde adliyeye geldi. Koltuk değnekleriyle 10. İcra Müdürlüğü'ne başvuran emekli şoför, nafakasını yatırdı. Ardından adliyenin 2. katına çıkan Saygıdeğer, korkuluklara tırmanmaya başladı. Herkesin şaşkın bakışları arasında intiha kalkışan yaşlı adamı polis ölümden son anda kurtardı. Adliye karakoluna götürülen Saygıdeğer, yalnızlıktan yakındı.

İkinci evliliğini yaptığı eşiyle 7 yıldır ayrı yaşadıklarını ifade eden Saygıdeğer, "Dava açmamıza rağmen yıllardır boşanamadık. Onun nafakasını ödemek için adliyeye gelmiştim. "Ölürsem mağdur olmasın" diye gelecek ayın nafakasını da yatırdım. Psikolojim bozuktu. Geçirdiğim trafik kazası sonucu, doktorlar beni tedavi etmiyorlardı. Zaten adliyeye de ölmek için gelmiştim. Beni polisler son arda kurtardı. Artık canıma yetti. Yapayalnızım" diye konuştu.

Polis, tarafından gözaltına alınan Saygıdeğer, Muammer Sencer Karakolu'na sevk edildi.

NAFAKA YATIRMAK İÇİN GELDİĞİ ADLİYEDE İNTİHARA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 09:23:04
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 13:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?