3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Adrenalin tutkunları için BASK

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü, başta dalış, off-road, yamaç paraşütü ve su kayağı olmak üzere adrenalin salgısının yüksek olduğu branşlarda meraklıların buluşma mekanı oluyor.

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) Başkanı Dr. Ömer Burç, 1994 yılında Bursa'da su altına gönül vermiş insanların kurduğu derneğin gelişimini şöyle anlattı: "Dalış yapanların, 4 çekerli araçlara ve doğanın değişik noktalarını keşfetme merakı, motor sporlarının da 2000 yılında off-road bünyeye katılarak kulübün gelişmesine yol açtı.

2003 yılında Sualtı Sporları Federasyonu ve Motor Sporları Federasyonu'na bağlı resmi bir spor kulübü olarak yoluna devam eden BASK, bilginin paylaşıldığı bir ortam oldu. Dostluğun, sıcak ortamların, muhabbetin ve yoğun bilgi alış verişinin olduğu, tabiatın sunduğu güzellikleri insanlara ulaştıran bir aracı haline gelen kulübümüzde, üyelerimiz günlük hayatın stresinden kurtularak, birçok sosyal ve sportif faaliyeti birlikte gerçekleştirme imkanı buluyor" dedi.

Dalış rehberliği görevini sürdüreceklerini, yaz aylarında Çukurca'daki Sukaypark'ta su kayağı eğitimi ve çalışmalarının başlayacağını anlatan BASK Başkanı Ömer Burç, doğada yeni parkurlar bularak off-road heyecanlarını, 4 çekerli arazi araçlarını asfalttan tabiata çıkartmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:14:57
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 15:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?