5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Ağabeye en acı veda!

8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI

Bursa'nın Karacabey ilçesinde düğün konvoyundaki kaza sonrası infilak eden araçta hayatını kaybeden 5 kişiden 10 yaşındaki İbrahim Ulutaş, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde 8 yaşındaki kardeşi Züleyha ağabeyinin tabutuna sarılırken, iki kardeşten geriye birlikte mutlu günlerinde çekilmiş güleryüzlü fotoğrafları kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Dönder ailesinin fertleri bu akşam evlenecek yeğenleri Şaban Dönder için akrabalarıyla birlikte dün Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı Yenice köyünde oturan gelin Fatma Duman'ın evine gitti. Buradan konvoy halinde akşam düğünün yapılacağı Bandırma ilçesinin Ayyıldız Mahallesi'ne hareket edildi. Konvoyun gerisinde kaldığı için hız yapan Ramazan Dönder yönetimindeki otomobil, geçit korkuluklarına çarpıp devrildikten sonra tüpün patlaması nedeniyle alev topuna dönüştü. Kazada gelinin yeğeni 10 yaşındaki İbrahim Ulutaş, Havva Demiraslan ile kızı Şeyma Demiraslan, Ayşe Dönder ile oğlu Mustafa Dönder hayatını kaybetti.

Kazanın ardından Fatma Duman ve Şaban Dönder'in bugün Bandırma'da yapılacak olan düğün töreni iptal edildi.

 

AĞABEYİNİN TABUTUNA SARILAN 8 YAŞINDAKİ KIZ FENALIK GEÇİRDİ

Kazada hayatını kaybeden gelin Fatma Duman'nın 11 yaşındaki yeğeni İbrahim Ulutaş'ın cenazesi, adli tıptaki otopsinin tamamlanmasının ardından Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Destan Sokak'taki evinin önüne getirildi. Cenazenin eve getirilişi sırasında annesi Duduş Ulutaş (30) ve babası Ali Ulutaş (33) ile 8 yaşındaki kardeşi Züleyha fenalık geçirdi. Aynı mahallede bulunan İnönü İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören ve bu yıl 6'ncı sınıfa geçen İbrahim Ulutaş'ın ölüm haberi okulundaki öğretmenleri de üzüntüye boğdu.

İbrahim Ulutaş'ın cenazesi, Hamitler Özkul Camii'ndeki öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba Ali Ulutaş'ın metaneti dikkat çekerken, küçük İbrahim'in daha önce vefat eden dedesinin ismini aldığı öğrenildi.

8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI
8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI
8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI
8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI
8 YAŞINDAKİ ZÜLEYHA'NIN AĞABEYİNE EN ACI VEDASI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:26:02
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:31:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?