6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ağabeyini 10 yerinden bıçakladı

KISKANÇLIK KAVGASINDA AĞABEYİNİ 10 YERİNDEN BIÇAKLADI

Bursa'da bardan döndükten sonra nişanlısıyla tartışan bir kişi, kavgayı ayırmak isteyen ağabeyini 10 bıçak darbesi ile yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi Çıkıntı Sokak Gonca Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre nişanlısı Hicran E. (20) ile bara giderek eğlenen Ersen Ç. (25), barda karşılaştığı kız arkadaşları ile bir süre sohbet etti. Buna sinirlenen Hicran E. ile arasında çıkan tartışmanın büyümesini istemeyen Ersen Ç., nişanlısını alarak ağabeyinin kaldığı eve götürdü. Ancak tartışma evde de devam etti. Kavganın büyümesi üzerine Ersen Ç. yumrukla evin camını kırdı. Bu sırada odasında uyuyan ağabeyi Ersin Ç. (34), camın kırıldığını duyunca uyanıp tartışan gençlerin yanına geldi. Kardeşinin ve nişanlısının kavga ettiğini gören ağabey, kavgayı ayırmak istedi ancak başarılı olamadı.

Sinirlerine hakim olamayan Ersen Ç., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile ağabeyini sırtından, elinden, kolundan, göğsünden ve ayak bileğinden yaraladı. Bıçağı 10 defa ağabeyine saplayan zanlı, nişanlısına ise herhangi bir zarar vermedi. Kanlar içinde kalan ağabey, olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk tedavisi yapılan ve ameliyata alınan Ersin Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Hastaneye gelen zanlının nişanlısı Hicran E.'nin soğukkanlı tavırları ise dikkat çekti. Hicran E., ifadesinde ikisinin de alkollü olduğunu ve nişanlısının kavgayı ayırmak isteyen ağabeyini bıçakladığını söyledi. Ağabeyini bıçakladıktan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ersen Ç. ise ifadesi alınmak üzere karakola getirildi. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen genç, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Evde araştırma yapan olay yeri inceleme ekipleri, kanlı ekmek bıçağı ve cam kırıkları tespit etti. Zanlının ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KISKANÇLIK KAVGASINDA AĞABEYİNİ 10 YERİNDEN BIÇAKLADI
KISKANÇLIK KAVGASINDA AĞABEYİNİ 10 YERİNDEN BIÇAKLADI
KISKANÇLIK KAVGASINDA AĞABEYİNİ 10 YERİNDEN BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2010 Cumartesi 10:13:02
Güncelleme :16 Ekim 2010 Cumartesi 14:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zuzu IP: 88.236.113.xxx Tarih : 17.10.2010 09:56:08

bunda başka iş vardır nişanlısıyla kavga ediyor abisini bıçaklıyor birde pişman değil