6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ağabeyinin önünde canına kıydı

16 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ, AĞABEYİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde bir öğrenci, ağabeyinin gözü önünde kendini av tüfeğiyle vurarak intihar etti.

Ali-Şefika Göztepe İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi olan 16 yaşındaki Cüneyt Durgut, komşuları ile yaşadığı meselelerin jandarmaya intikal etmesi üzerine önceki gece babası ile tartıştı. Tartışmanın ardından evden ayrılan Cüneyt, ertesi gün Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu'nda kır bekçisi olarak çalışan babası Salih Durgut'un oturduğu kahvehaneye giderek, "Benden kurtulacaksınız" dedi. Aynı gece saat 23.30 sıralarında Dere Mahallesi 269. Sokak'taki evlerine giden Cüneyt Durgut, babasına ait av tüfeğini alarak ayrıldı. Daha sonra eve gelen ağabeyi Turgut Durgut, odada asılı olan tüfeği göremeyince durumu annesine bildirdi.

18 yaşındaki ağabey Turgut Durgut, korkuyla hemen evden çıkıp bahçeye indiği sırada kardeşini tüfeği karnına dayalı vaziyette gördü. Ağabeyinin ikna etme çabalarına rağmen, "Yeter size çektirdiğim" diyerek dipçiğini yere, namlusunu ise karnına dayadığı tüfeğin tetiğine basan genç yere yığılırken, ağabeyinin çığlıklarını duyan anne Melek Durgut hemen ambulans çağırdı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cüneyt Durgut, burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

16 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ, AĞABEYİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 18:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?