4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ağaoğlu oteli açılıyor

AĞAOĞLU OTELİ AÇILIYOR

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın Uludağ'da yeniden yapılanmaya gitmesiyle başlayan sürece tepki olarak bu kış otelini açmayacağını açıklayan Ali Ağoğlu, Bursa Valisi Şahabettin Harput ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararından vazgeçti.

Uludağ'ın dünya çapında bir turizm merkezi olması için çalışmalar hızla devam ederken, Bursa Valisi Şahabettin Harput, beyaz zirvenin önde gelen turizm tesislerinden Ağaoğlu Oteli'nin sahibi ile Ali Ağaoğlu ile görüştü. Harput ile görüşen Ağaoğlu, daha evvel yeni planlara tepki olarak açmayacağını bildirdiği tesislerini yıl başı öncesi hizmete açmaya karar verdi. Bütün otellerin açık olduğu Uludağ, yıl başı tatilini beyaz zirvede geçirecek konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Ali Ağaoğlu, Uludağ'ın modern bir plana ve yapıya kavuşturulmasını, Uludağ'ın Ankara'dan değil Bursa'dan yönetilip planlanmasını isterken, bu konuda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye güvendiğini ve bütün yetkilerin yerele devredilmesi gerektiğini belirterek, "Modern bir plan hazırlanırsa ben otelimi yıkarak yeniden yapmaya hazırım. Tek amacımız Avrupa'daki rakiplerimizle rekabet edebilmek" demişti

AĞAOĞLU OTELİ AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 17:54:02
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 23:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?