4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ahlaksızlara hapis yolu göründü

Bursa'da yaşı küçük 4 kıza tecavüz edip, erkeklere pazarladıkları iddia edilen ve telefon konuşmalarında cinsel ilişkiden 'tur atma' olarak bahseden, aralarında öz kızını fuhşa sürüklemekle suçlanan bir annenin de bulunduğu toplam 31 kişi hakkında 633 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan teknik takip sonucunda yaşları küçük olan G.K. (16), S.Y. (23), M.S. (16) ve E.Y. (17) ile ilişkiye girip başka erkeklere pazarladıkları iddia edilen şüpheliler hakkında soruşturma başlattı. Teknik takibe alınan zanlılardan Enver T.'nin (31) Hüseyin H. (29) ile yaptığı telefon konuşmasında, cinsel ilişkiden tur atmak olarak bahsettiği, erkeklere pazarlanan kızların alışkanlık olması için sık sık ilişkiye girdiklerini anlattıkları belirlendi. 16 yaşındaki G.K.'nın annesi olan şüpheli H.A.'nın kızını fuhuş için N.G. adlı kadının evine bıraktığı belirlendi.

Teknik takibini derinleştiren jandarma, 14 ayrı eve eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilen 5'i tutuklu 31 şüpheli hakkındaki soruşturma sona erdi. Savcılık, 31 kişi hakkında "çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhşa teşvik etmek, fuhuş yaptırmak ve aracılık etmek" suçlarından toplam 633 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Toplam 20 sayfalık iddianamede öz kızını fuhşa sevk ettiği iddia edilen H.A. hakkında 25 yıl, kendisine tecavüz ettiği şeklinde S.Y.'ye iftira attığı belirlenen F.D. hakkında da 8 yıl hapis cezası istendi.

Zanlılar önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.
Şüphelilerin, Görükle Göçmen Konutları'nda onlarca kişinin parasını bıçak zoruyla alıp, genç kız ve kadınlara tecavüz ettikleri gerekçesiyle daha önce gözaltına alınan ve "Pitbul çetesi" olarak tanınan çeteyle bağlantılı oldukları iddia ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 12:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?