1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

AIDS'li travesti bıçaklandı

Bursa'da AIDS'li bir travesti, kimliği belirsiz kişilerce bıçakla ağır yaralandı. Otostop yaptığı bölgede bıçaklanan şahıs için polis, ambulans ve itfaiye ekipleri seferber oldu. 

Alınan bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında Santral Garaj Mahallesi Merinos eski Lojmanları'nın olduğu bölgede kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis, AIDS'li olduğu öğrenilen travesti B.T'yi (22) bahçeye yuvarlanmış yatar vaziyette buldu. 

Polis ekipleri, daha önceden tanıdıkları şahıs kanlar içinde olduğu için ambulans çağırdı. Polis ve sağlık ekipleri eldiven giyerek müdahale ettikleri B.T'yi Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Karnından bıçaklanan ve aşırı kan kaybeden B.T, buradan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Siyah renkli bir otomobildeki kişilerce bıçaklanan B.T'nin olay yerinde birikmiş kanları için de itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kanları temizledi. Ameliyata alınan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 16:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?