4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ajda Pekkan Bursa'yı salladı

AJDA PEKKAN BURSA'YI SALLADI

Bursa'da konser veren Ajda Pekkan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattırken, gecede alkolü su gibi tüketen gençler ünlü sanatçının şarkılarıyla sarhoş oldu.

Suare Kapalı Konser Alanı'nda sahneye çıkan Pekkan performansı ile dikkat çekerken, konser alanını dolduran gençler ellerinde alkol şişeleriye Pekkan'nın şarklılarını dinledi. Saatler öncesi konser alanını dolduran sanatçının hayranları, sahneye 1 saat gecikmeli çıkan Pekkan'ı ıslıklarla protesto etti. Şık kıyafetiyle dikkat çeken sanatçı, 2 saat sahnede kaldı. Geceye yaklaşık bin kişi katılırken, gençlerin masalarında bol miktarda alkol şişesi bulunması dikkat çekti. Single çalışması "Resim" ile 2009 yazı boyunca hem dans eden hem dans ettiren Pekkan, Bursalı hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Birbirinden hareketli parçalarını sevenleri için seslendiren sanatçı, her şarkısının sonunda uzun süre alkışlandı. Güzel bir gece yaşayan Pekkan hayranları, zaman zaman sanatçının şarkılarına eşlik etti. Albümünden 'Strech' ve 'Flu' gibi şarkılarını da seslendiren ve konser için titizlikle hazırlanan sanatçı, Bursalı hayranlarıyla bütün gece hem dans etti hem de klasikleşmiş şarkılarla anılara yolculuk yaptı. Gecede biletler ise 90 TL'den satışa sunuldu.

Konserde güvenlik görevlilerinin basın mensupları için ayırdığı yeri gören bazı gazeteciler ise konseri düzenleyen yetkililere tepki gösterdi. Elektrik kablolarının olduğu ve hiçbir güvenliği bulunmayan bir yerde çekim yapmak zorunda kalan gazeteciler kısa süreli düşme tehlikesi atlattı. Konser alanının önünde ise sadece biletli vatandaşların fotoğraf çekmesine izin verildi.

AJDA PEKKAN BURSA'YI SALLADI
AJDA PEKKAN BURSA'YI SALLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 10:29:01
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 11:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?