3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AK Parti seçime hazır

AK PARTİ SEÇİME HAZIR

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'yi hak ettiği yere taşımak için çalıştıklarını belirterek, "Bursa halkı, ekonomik istikrar ve Türkiye'nin geleceği için AK Parti'ye güveniyor. Biz de bu güveni boşa çıkartmamak adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

AK Parti Bursa İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin 17 ilçe için planladığı "Seçim Strateji Buluşmaları" tamamlandı. Bu buluşmalarda parti köy ve mahalle temsilcilerinin yanı sıra ilçe yönetimleri ve meclis üyeleriyle tek tek görüşüldüğünü anlatan İl Başkanı Sedat Yalçın, "Seçime hem Bursa, hem de ilçelerde tecrübeli bir kadroyla hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımız kamuoyu araştırmalarında AK Parti'nin önde çıkmasına rağmen rehavete kapılmamışlar. Başarılı olmak için her konuya, her detaya büyük bir titizlikle eğiliyor ve çalışma disiplininden asla taviz vermiyorlar. Gördüğümüz bu tablo ve inanç, Türkiye'nin geleceği açısından büyük önem taşıyor" dedi.

İl Başkanı Sedat Yalçın, şunları kaydetti:

"Bursa halkı ekonomik istikrar ve Türkiye'nin geleceği için AK Parti'ye güveniyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Üstelik 2023 Türkiye vizyonu için bizim acelemiz var. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi hem de çok acelemiz var. Türkiye'nin mili gelirini 2 trilyon dolara, ihracatını 500 milyar dolara çıkarmak için acelemiz var. Yüzde 100 okullaşma, 15 bin kilometre yeni bölünmüş yol, yeni hızlı tren hatları, 500 bin daha yeni konut inşa etmek için bizim acelemiz var. Biz bu yola başımızı, canımızı, ruhumuzu, sadece elimizi değil, bütün bedenimizi koyarak çıktık. O yüzden şu anda attığımız her adım, toplumu daha da rahatlatmak, özgüvenini artırmak ve milletin kendi anayasasını yapabileceğini tüm dünyaya göstermek odaklı".

24 BİN GÖREVLİ HAZIR

Başkan Sedat Yalçın ayrıca AK Parti Bursa İl Teşkilat ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yönetiminde 17 ilçede yapılan toplantıların ardından yol haritalarını hazırladıklarını söyledi. Yalçın, "Veri ve bilgi güncellemelerini tamamladık. Mahalle temsilcisi bazında hangi arkadaşımızın hangi görevi yürüteceğini belirledik. Bursa genelinde 6 bin sandıkta görev yapacak olan bir asil bir yedek olmak üzere 2'şer sandık kurulu üyesini, yine bir asil bir yedek olmak üzere 2'şer sandık müşahidini tespit ettik. Bu demektir ki sandık başında görev yapacak olan 24 bin arkadaşımız hazır. Ama bizi en çok mutlu eden tüm teşkilat mensuplarının heyecanı ve çalışma disiplini… Şunu belirtmeliyim ki tüm arkadaşlarımız el ve gönül birliği ile sandıktan büyük bir başarıyla çıkmak konusunda oldukça kararlı" dedi.

5 BİN YENİ ÜYE

Bursa genelinde yürüttükleri strateji çalışması sonuçlarının mutlaka seçime de yansıyacağını anlatan İl Başkanı Sedat Yalçın, 17 ilçede toplam 5 bin teşkilat mensubuyla yüz yüze görüşüldüğünü kaydetti. Bu görüşmelerde teşkilat üyesi ve mahalle temsilcileriyle bir de anket yapıldığını hatırlatan Başkan Yalçın, "Bu anketleri şimdiden değerlendirmeye başladık. Beklentilerin tespiti noktasında büyük önem taşıyan çalışmanın yanı sıra 30 günlük süreçte partimize tam 5 bin yeni üye katıldı. Tek sevdası millet olan ve tek gayesi bu millete hizmet etmek olan AK Parti, gücüne güç katmaya devam ediyor. Çünkü milletimiz AK Parti'ye güveniyor ve biliyor ki AK Parti milletin partisi" diye konuştu.

AK PARTİ SEÇİME HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 14:41:05
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 22:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?