6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Akan'dan Sağlık-Sen'e ziyaret

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ÖZCAN AKAN'DAN SAĞLIK-SEN'E ZİYARET

Sağlık-Sen Bursa Şubesi'ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, göreve geldiği günden beri Bursa'da nitelikli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını, bunun için de azami gayret gösterdiklerini söyledi.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Sağlık-Sen Bursa Şubesi'ne iade-i ziyarette bulundu. Sendikanın çalışmaları hakkında İl Sağlık Müdürü Akan'a bilgi veren Şube Başkanı Yusuf Bedir, "Aile hekimliğine geçiş sürecinden sonra göreve başlayan Dr. Özcan Akan'ın işinin zor olduğunun farkındayız. Yine bu süreçte meclisten geçen 'Tam gün' kanun tasarısıyla ilgili süreç, mevcut yoğunluğu bir kat daha artırıyor. Buna rağmen yapılan başarılı çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. Sivil toplum örgütü ve yetkili sendika olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kurumların olumlu çalışmalarına katkıda bulunacağız. Mevcut iş yoğunluğunda sendikamız üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirecek" dedi.

Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ise Sağlık-Sen'in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Sendikanın asli vazifesi çalışanların özlük haklarını korumak ve çalışanları kendi hakları konusunda bilgilendirmektir. Sendikanın bu yönde yaptığı faaliyetler kurumların iş akışında önemli rahatlamalar sağlıyor. Sağlık-Sen'in bu yönde yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri tek amacımız Bursa'da nitelikli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu hizmetin sunulabilmesi için hem personel, hem de fiziksel koşulların iyileştirilmesi için azami gayret gösteriyoruz. İş yoğunluğu hiç bir zaman mazeret teşkil etmez. Bilakis ekip çalışmasıyla bütün zorlukların üstesinden geliriz. Bursa'yı da yakışan sağlık alt yapısı ve hizmeti hedefine ulaştırırız" diye konuştu.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ÖZCAN AKAN'DAN SAĞLIK-SEN'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 11:34:03
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 14:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?