6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Akıncılar kavşağı can yakıyor

AKINCILAR KAVŞAĞI CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yol inşaatı sebebiye trafik akışının tek şeritten kontrollü olarak verildiği Akıncılar köyü kavşağında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Geçen cumartesi günü bir kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavşakta yine kaza oldu. İnegöl'den Bursa istikametine giderken, Akıncılar kavşağından geri dönmek isteyen Güven Geniz idaresindeki 16 PG 457 plakalı kamyonete, Eskişehir'den yüklediği bezelyeleri Mustafa Kemalpaşa'ya götüren Gürsel Atalay'ın kullandığı 26 PY 445 plakalı kamyon çarptı. Hurdaya dönen kamyonetin sürücüsü Güven Eriz yaralandı. Kamyonetin hemen arkasında seyreden Huzur Mahallesi muhtarı Turan Polat, yaralıyı kamyonetten çıkartıp özel aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralı sürücü tedavi altına alındı.

Muhtarı Turan Polat, hemen "Aynı yerde mahallemizden cumartesi günü bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Bu kazanın üzüntüsünü yaşarken, aynı noktada yeni bir kaza meydana geldi. Yetkililer tedbir almalı. Yeni bir can kaybı olması halinde mahallelilerin tepkisi çok büyük olacak. Gerekli mercilere dilekçe ile başvurduk. İnşaallah feryatlarımıza kulak verilir" dedi.

AKINCILAR KAVŞAĞI CAN YAKMAYA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 13:35:03
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?