3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP adayı Maydaer'den Baro ziyareti

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Baro Başkanı Zeki Kahraman'ı makamında ziyaret ederek, göreve geldikten sonra sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapacaklarını söyledi.

Ziyarette AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Zekeriya Birkan da hazır bulundu. Yerel yöneticilerin karar alırken hukukçulara danışması gerektiğini belirten Baro Başkanı Kahraman, böylelikle kararların daha sağlıklı uygunabileceğini ifade etti. Baro Başkanı Zeki Kahraman, Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'in aday olmasını olumlu karşıladığını söyledi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer ise göreve geldikten sonra baro ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapacaklarını belirterek, kendisinin de bir sivil toplum kuruluşunda görev aldığını hatırlattı.

Siyasilerin hep başları sıkışınca meslek odalarına başvurduğunu ifade eden Maydaer, kendisinin de zamanında bu sıkıntıyı yaşadığını, bu yüzden böyle birşey yapmamaya çalışacağını kaydetti.

Maydaer, Nilüfer gibi bir yerde kapsamlı kararlar alırken mutlaka şehrin dinamikleriyle işbirliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 12:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?