4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP adaylarına görkemli tanıtım

AK Parti'nin Orhangazi ilçesindeki belediye ve il genel meclis üyelerinin tanıtım gecesi büyük ilgi gördü.

Zeytin Düğün Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısına binin üzerinde vatandaş katıldı. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’ın da katıldığı toplantıda AK Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı Yusuf Korkusuz ile çok sayıda davetlide hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan gecede İlçe Başkanı İsmail Aydın açılış konuşması yaptı.

Daha sonra AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın katılanlara seslendi. 29 Mart yerel seçimlerinin çok farklı bir atmosferde gerçekleştirileceğini belirterek, "Önümüzdeki seçimler AK Parti’nin 7 yıllık icraatlarının değerlendirileceği bir seçim olacak. AK Parti kamu kaynaklarını son 6 yıldır milletten tarafa kullandı. Özellikle ekonomik anlamda, vatandaşımızın yaşam kalitesini arttıran çok önemli işlere imza attık" dedi.

Dünyada yaşanan ekonomik krize de değinen Yalçın, yakalanan istikrar sayesinde Türkiye'nin en az şekilde etkilendiğini ifade etti. AK Parti'nin yerel yönetim anlayışını değiştirdiğinin altını çizen Yalçın, "Bizim belediye başkanlarımız, belediye ve il genel meclisi üyelerimiz insan odaklı bir hizmet anlayışı içindeler. Makam sahibi olanlar adaletli bir yönetim sergileyecekler. Şeffaf ve hesap verebilir durumda olarak, katılımcı bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklar" dedi.

Sedat Yalçın’ın konuşmasının ardından ise AK Parti’ye katılanlara rozet taktı. Gecenin sonunda belediye ve il genel meclis üyelerinin tanıtımı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 23:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?