4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP İl Yürütme Kurulu belli oldu

AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, düzenlediği toplantıyla il yürütme kurulunu kamu oyuna açıkladı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, Otantik Otel'de düzenlediği toplantıyla yürütme kurulunu kamu oyuna tanıttı. Listeyi oluştururken birçok istişare de bulunduklarını belirten Nagip Vardar, "Listemizi temayyul yoklamaları, istişare toplantıları ve teşkilat görüşmeleri sonrasında oluşturduk. Herkesin görüşünü alarak oluşturduğumuz yürütme kurulunun partimize en iyi katkıyı sağlayacağına inanıyorum. 2011 genel seçimlerine hazırlanacağız. Tecrübeli arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. Aramızda yorulan ve performansı düşen arkadaşlarımız varsa onlarla yer değiştireceğiz. Yeni arkadaşlarımız da mutlaka çeşitli birimlerde görev alacaklardır" dedi.

2011 genel seçimlerinde en iyi başarıyı yakalamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Vardar, "Halk bizden artık hizmet bekliyor. Projelerimizle beklentileri karşılamak için çalışacağız" diye konuştu.

Vardar, basın mensuplarının soruları üzerine, parti büyükleriyle fikir alışverişinde bulunacaklarını belirterek, en son kararı kendisi ve yönetim kurulu ile vereceğini sözlerine ekledi.

Vardar'ın Yürütme Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:
"Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İsmet Su, Teşktilat Başkanı Murat Demir, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Çetin, Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Gürses, Dış İlişkiler Başkanı Kamuran Çatalkaya, Sosyal İşler Başkanı Dursun Akan, Yerel Yönetimler Başkanı Işıl Zeliha Gencoğlu Maydaer, Ekonomik İşler Başkanı Remzi Topuk, Halkla İlişkiler Başkanı Refik Özen, Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Babacan, Ar-Ge Başkanı Cüneyt Şener, İl Sekreteri Cevdet Kamış"
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 17:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?