6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

AKP merkez ilçelere yeni başkan

AK PARTİ MERKEZ İLÇELERDE YENİ DÖNEM

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından Bursa İl Başkanlığına Sedat Yalnçın'ın getirilmesinin ardından üç merkez ilçe teşkilatının yeni başkanları da belli oldu. Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığına Refik Özen getirilirken, Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman, Nilüfer İlçe Başkanı ise Alpaslan Yıldız oldu.

Parti binalarında düzenlenen devir teslim törenlerinde birlik beraberlik mesajları verildi. Devir teslim töreninde konuşan Ak Parti Osmangazi eski İlçe Başkanı Tahsin Kara, 7,5 yıldır Ak Parti'nin değişik kademelerinde görev yaptığını, bundan sonra da çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Yeni başkan Refik Özen'i kutlayan Kara, ''Partimiz, Türkiye Cumhuriyeti var oldukça halkın desteğini yanına alarak çalışmalarına devam edecektir. Bu davaya hizmet ederken, hangi konumda olunduğu önemli değil, önemli olan Türkiye için bir şeyler yapabilmektir'' dedi.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen de, Kara ve yöneticilere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Dün genel merkeze Selim Yedikardeş, Mustafa Yavuz ve Recep Koygun'la birlikte gittiklerini, başkanlığın kendisine nasip olduğunu söyleyen Özen, "Osmangazi'de doğmuş, Osmangazi'de büyümüş ve Osmangazi'de oturan bir kardeşiniz olarak, hiç vakit kaybetmeden, yeni bir heyecanla 12 Eylül'deki referanduma hazırlanacak, daha sonra 2011 genel seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıkmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yıldırım İlçe Başkanlığına getirilen Necmi Akosman da parti binasında düzenlenen törenle eski başkan Mümin Demir'den bayrağı teslim aldı. Akosman, göreve yıldırım gibi geldiklerini ve yıldırım gibi çalışacaklarını söyledi. Akosman, ''Yapılan değişiklikle, siyasi iradenin hakim olması, teşkilat çalışmalarının ciddiyet kazanması söz konusudur. Önümüzdeki referandum ve genel seçimle ilgili hazırlıklar acilen yapılacak, heyecan ve azimle çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Törene katılan Yıldırım Belediye Başkanı Özden Keskin iki başkanı kutladı.

Bu arada, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu'nun yerine ise eski İlçe Teşkilat Başkanı Alpaslan Yıldız getirildi. Eğitim-danışmanlık alanında faaliyet gösteren Yıldız, BTSO Meslek Komite Başkanlığı ve meclis üyeliği görevlerinde de bulundu. Yıldız, yarın devir teslim töreninde başkanlık görevini Düvencioğlu'ndan devralacak.

AK PARTİ MERKEZ İLÇELERDE YENİ DÖNEM
AK PARTİ MERKEZ İLÇELERDE YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 16:48:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 16:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?