4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP ve CHP'den örnek davranış

Esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti ve CHP adayları, Hamzabey mahallesinde karşılaştı. İki partinin adayları Rumeli Göçmenleri Derneğinde beraber çay içerek sohbet ettiler.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunurken, aynı anda esnaf ziyaretlerinde bulunan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ve CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin ile karşılaştılar.

Beraber Rumeli Göçmenleri Derneği'ne giren parti mensupları sohbet ederek çay içerken, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, "Bizlerin ortak hedefi Bursa'yı ve ülkemizi daha ileriye taşımak. Sonuçta hepimiz Bursalıyız ve Bursa için çalışıyoruz. Bizim burada oturmamızda bir sorun yok. Hep beraber Bursa'yı ve ülkeyi nasıl daha ileri götürürüz diye düşünmemiz gerekir. Asıl hedefler bunlar olmalıdır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli ise, "Milletvekili Ali Kul'a katılıyorum. Hepimizin hedefi ortak. Hep beraber Bursa'yı ve ülkemizi daha ileri götürmenin planlarını yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, espriler yaparak adayları kahkahaya boğarken, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli'ye "Otobüslere para ödeyipte gidip geliyoruz. Bize bedava olmazmı" dedi.

Kaleli ise, "Yolcu kartı alın. Puanları biriktirerek, bedava yolculuk yapabilirsiniz" şeklinde cevap verdi.Tesadüfen karşılaşan parti mensupları, birbirlerine başarı dileyerek ayrı yollarda ziyaretlere devam ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 11:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?