4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'den centilmenlik örneği

Bursa'nın Orhangaz ilçesinde, Ak Parti teşkilatı, belediye başkanlığını 36 oy farklı kaptırdıkları Anavatan Partili Belediye Başkanı İsmail Tartar'ı ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Önceki gün mazbatasını alarak görevine başlayan Anavatan Partili Belediye Başkanı İsmail Tartar'ı göreve başladıktan sonra ilk ziyaret eden siyasi parti AK Parti oldu. Kalabalık bir grupla İsmail Tartar'ı makamında ziyaret eden ve kendisine hayırlı olsun dileklerini sunan AK Partililer ile İsmail Tartar arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Aydın, Orhangazi'nin menfaatine olacak her türlü çalışmada İsmail Tartar'ın yanında yer alacaklarını belirti.

Aydın, seçim yarışının geride kaldığını, her siyasi partinin maksadının Orhangazi'ye hizmet olduğunu belirterek, "Biz iktidar partisi olarak Orhangazi Belediyesi'nin yine her zamanki gibi yanında yer alacağız. Orhangazi'nin yararına olan, Orhangazi'nin menfaatlerine olan her konuda, her hizmette, hem parti olarak, hem de meclis üyelerimizle birlikte belediye başkanının yanında yer alacağız. Gayemiz güzel Orhangazi'mize en güzel hizmeti sunmaksa, bunu iktidarı ile muhalefeti ile el birliği ile yapmak zorundayız" dedi.

Başkan Tartar ise, Orhangazi'yi birlikte yöneteceklerini belirterek, ilçenin son derece güzel bir seçim yarışına şahitlik ettiğini, artık seçimlerin geride kaldığını, hep birlikte Orhangazi için çalışacaklarını ifade etti. Tartar, bütün Orhangazi'nin başkanı olacağını belirterek, AK Parti teşkilatının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 10:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?