4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'den engellilere jest

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar ve annelerini sinemaya götürerek keyifli dakikalar yaşattı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara, teşkilat olarak sosyal projelere çok önem verdiklerini söyledi. Sosyal İlişkiler Başkanlığı'nın ve Dr. Ayten Bozkaya Hastanesi’ne destek olmaya gayret gösterdiğini ifade ede Kara, çocuklar ve ailelerine birgün de olsa keyifli dakikalar yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sosyal İşler Başkanı Zeynep Çevik, tedavi gören çocukların uzun süreli ve zorlu bir rehabilitasyon sürecinden geçtiğini kaydederek, uzun süredir hastanede kalan çocuklar ve anneleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Tedavi gören çocukların annelerinin göstermiş oldukları özveri karşısında çok etkilendiklerini ve verdikleri mücadeleye katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Çevik, "Gördüğümüz özveri karşısında etkilenmemek mümkün değil. Bizlerde Ayten Bozkaya’nın çocukları ve annelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Hastane hayatının stresinden biraz olsun sıyrılabilmeleri için tedavi gören çocukları ve annelerini Akpınar Kültür Merkezi’nde sinemaya götürmeyi istedik. Her fırsatta gerçek bir mücadele örneği veren annelerimize ve çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Tedavi süreçlerinde moralin önemli olduğunu biliyoruz ve bu konuda üzerimize düşen her türlü işi yapmaya hazırız” diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı tarafından Akpınar Kültür Merkezi’ndeki sinemaya giden çocuklar ve anneleri 'Müzede Bir Gece' filmini seyrederek hoşça vakit geçirdi. Film sonunda çocuklar ve aileleri teşkilat üyelerine teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 13:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?