3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'den görkemli seçim bürosu açılışı

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Yıldırım Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunu bayram havasında açtı.

Seçim çalışmalarına devam eden Maydaer, Beşevler Mahallesi, Yıldırım Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunu, AK Parti Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz ile birlikte açtı. "İşte başkan, işte Nilüfer", "Nilüfer seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılanan Yüksek Mimar Maydaer'in büro açılışı konfeti yağmuru ve havai fişek gösterileriyle görsel bir şölene dönüştü.

Maydaer, "Mevcut başkan da nihayet ilçeleri dolaşmaya başladı. 10 yıldır dolaşmadıkları kadar çok mahalle ve köyü gezmeye başladılar. Bir panik aldı başını gidiyor. Telaş içindeler, çünkü biz 30 Mart'ta gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

Nilüfer'in 10 yıldır kaybettiği yıllarını geri almak için hizmete geldiklerini vurgulayan Maydaer, "Kavuşmamıza çok az kaldı. 10 yıldır Nilüfer hizmete aç. Nilüfer' için her ne kadar birileri çağdaş dese de Nilüfer'in her yerine eşit hizmet gitmedi. Bugün her mahalleye eşit hizmet gitseydi Nilüfer, çok daha farklı bir vizyona sahip olurdu. Yıldırım caddesi Nilüfer'in ticaret merkezi, buraya tek bir çivi bile çakılmadı. Biz başkanlık yapmaya değil Nilüfer'in her mahallesine eşit hizmet getirmeye geliyoruz. Bizler, her zaman size layık olmak için çalışacağız" dedi.

Yüksek mimar Maydaer'in "Benimle yürümeye var mısınız?" demesi üzerine coşkulu kalabalık hep bir ağızdan "Evet" diye bağırdı. Törende konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ise, "Zaferimiz şimdiden kutlu olsun" dedi.
Sakarya Milletvekili Süleyman Gündüz ise daha önce AK Parti'nin "İnadına Tayyip" olarak kullandığı sloganı şu an Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kullandığına atıfta bulunarak, "Biz bu sloganı kullanırken muhalefettik. Şimdi ise iktidarız. Hizmet için yola çıkan vatandaşımız için seferber olan bir partiyiz. O yüzden artık inadına değil, sevgiyle, coşkuyla, gönülleri fethederek geliyoruz. Başkan adayımız Maydaer, Nilüfer'e AK belediyeciliği gösterecek. Çünkü onu seçimlerden sonra başkan olarak göreceğiz" dedi.

Pek çok siyasi partinin AK Parti'nin Nilüfer Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'ın topladığı kalabalığı mitingde bile toplayamadığını ifade eden Gündüz, coşkulu konuşmasıyla büyük alkış aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?