4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'den Kurşunlu'da gövde gösterisi

AK Parti'nin Kurşunlu Belediye Başkan adayı Ali Akbaş kamuoyuna tanıtıldı.Çok sayıda vatandaşın katıldığı aday tanıtım töreni gövde gösterisine döndü.

AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan adayı Ali Akbaş, "Bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Ben birilerinin değil, hepinizin başkanı olacağım. Atacağınız her oy, benim şerefim ve namusum olacak. Bana oy vermeyecek vatandaşlarım da mutlu olacak. Biz demokrasiye inanıyoruz. Biz milletimize inanıyoruz. Ben hepinizde gülen yüzler, parlayan gözler görmek istiyorum. Bizim partimizin anlayışı budur. Göreve geldiğimizde, enerjimizi, şahsi menfaatler uğruna harcamayacağız. Eğitimden, sağlığa, kültürel faaliyetlerden spor faaliyetlerine insanlarımızın sorunlarının çözümleri için enerjimizi harcayacağız. Biz Kurşunlu'ya bir zihniyet değişimi için geleceğiz" şeklinde konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, "Kurşunlu'nun son yıllarda eksikleri daha çok artmaya başladı. Kurşunlu'nun gerilere gittiği bir gerçek. Hayvancılığın, tarımın gelişmesi gerekirken, içinde ciddi sıkıntılar barındırıyor. Bu sıkıntıların aşılması işi belediyenindir. Belediye'nin derdi bu sıkıntıların aşılması olursa, her hizmet yapılır. Bunların yapılması için Ankara'ya sık sık gidilirse, sürekli İl Genel Meclisi ile irtibat içinde olunursa, meselelerin halli imkansız değildir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 12:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TANSU AYAR IP: 85.103.220.xxx Tarih : 26.03.2009 20:23:51

ALİ ABİCİM BN KURŞUNLUDAN OY ATAMIYORUM AMA SENİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUM... HAYIRLISIYLA KAZANIRSIN İNŞ.. DURMAK YOK YOLA DEVAM ABİCİM ....=)=)=)=) DERTLİLERİN DERMANI GENÇLERİN SESİ OLACAĞINA İNANNIYORUM...AK AK AK DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM SENİN BAZILARI GİBİ 5 YIL YATACAĞINA İNANNMIYOR HİZMET İÇİN GELDİĞİNİDE BİLİORUM SAYGILAR SEVGİLER....30 MART SABAHI KURŞUNLUDA SENİN SAYENDE YEPYENİ BİR GÜNEŞ DOĞACAK KARANLIKTAN KURTULACAK OKLARI KIRACAĞIZZZZ =)=)=)=)