3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'li aday adayları yemekte buluştu

İl genel meclisi ve belediye meclisine aday adaylığı sürecinin dolması üzerine, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne bugüne kadar adaylık konusunda müracaat edenler yemekli toplantıda bir araya geldi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, NGS tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekili Ali Koyuncu, Yalıntaş Belediye Başkanı Mahmut Ertuğrul, İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Mustafakemalpaşa eski belediye başkanlarından Yaşar Yenipazar, Mustafakemalpaşa Belediye başkan adayı Sadi Kurtulan, 29 Mart seçimlerinde il genel ve belediye meclisi üyeliğine aday adaylığı için müracaat edenler katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, 'Mazlumların Başbakanına buradan selam gönderiyorum.' diye başladığı konuşmasında, toplantının gayesinin aday adaylığı için partiye müracaat edenleri tanıtmak olduğunu açıkladı.

Mustafakemalpaşa Belediye başkan adayı Sadi Kurtulan da, "İlerleyen günlerde gerçekleştirecek projelerimizi torunlarımıza miras bırakacağımızın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Bu ilçenin geleceği AK kadroların gerçekleştireceği hizmetlerle olur. Yolumuz uzun, şartlar çetin. Yapmamız gereken işlerin çok büyük olduğunu biliyoruz. Mahalli iktidar ile genel iktidarın birleşmesinden Mustafakemalpaşalılar kazanacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 16:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?