3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'li aday destek istedi

AK Parti'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Akçalar beldesinde kahve kahve gezerek vatandaşlardan destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Akçalar Beldesini ziyaret eden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, kahve kahve gezerek vatandaşlar sohbet etti. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Maydaer, belde halkının sorunlarını dikkatle dinledi.

Bazı vatandaşlar beldelerinin tekrar belediye statüsüne kazandırılmasını isterken, bazı vatandaşlar da köylünün zor günler geçirdiğini hükümetin desteğini artırmasını istedi. Belde gençleri ise Akçalar'a spor sahası talebinde bulunurken, vakitlerini daha iyi geçirebilmelerini sağlayacak yatırımların yapılmasını istedi.

Kahvehane ve sokaktaki vatandaşlar sohbet eden Maydaer, başkan olması durumunda Akçalar'a hak ettiği yatırımları yapacağının sözünü verdi. Gençlerin isteklerini yerine getirme sözü de veren Maydaer, Akçalar'ın belediye ünvanını kaybetmesine rağmen yeni dönemde daha iyi hizmetler alacağını ifade etti. Köylünün sıkıntılarını bildiklerini dile getiren Maydaer, hükümetin bu konuda çalıştığını, göreve geldiklerinde de yerel yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Nilüfer'e hizmet etmek için yola çıktığını vurgulayan Maydaer, Akçalar sakinlerinin oylarına talip olduğunu söyledi.

Esnafı da işyerinde ziyaret eden Maydaer, Akçalar'ın daha da gelişmesi için süratle çalıştıklarını da anlattı. İlçe Başkanı Düvecioğlu ise, Akçalar için gereken her türlü projenin hayata geçirileceğini belirterek, büyükşehir ve ilçe belediyesi ile beldenin daha iyi hizmetler alacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?