4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'li gençler futbol turnuvası

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda İnegöl İlçe Gençlik Kolları şampiyon oldu.

Kültürpark'ta gerçekleştirilen turnuva finaline, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri Ali Kul, Mehmet Tunçak, Ali Koyuncu ve Mehmet Emin Tutan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülin Kara ile çok sayıda partili katıldı. 15 Haziran'da başlayan turnuvanın finaline Devlet Bakanı Faruk Çelik yoğun programı sebebiyle katılmadı.

Turnuvada ilk önce 3. lük maçı oynandı. Orhaneli ve Nilüfer İlçe Gençlik kollarının karşılaştığı maçı 13-7 Orhaneli kazandı. 15 ilçe ve 1 üniversite parti gençlik kolları takımlarının katıldığı turnuvanın finalinde ise İnegöl ve İznik ilçe gençlik kollarından oluşan takımlar karşılaştı. Büyük mücadele içerisinde geçen maçta İznik'i 9-4 mağlup eden İnegöl ilçe takımı turnuvada şampiyon oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İkinci olan İznik parti gençlik kolları takımına ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe verirken, şampiyon olan İnegöl'e ise kupasını AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar teslim etti. Törenin ardından toplu fotoğraf çektirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 12:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?